طرز تهیه شوید پلو باقالی پلو با شوید خشک

برای یادگیری طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک، توصیه می شود حتما این مقاله را کاملا مطالعه بفرمایید تا بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.‌ شوید، جزو سبزیجات می باشد، که برگ های سبز، نرم و شیرینی دارد و به دو صورت تازه و خشک شده مصرف می شود و از فواید درمانی فراوانی برخوردار می باشد.

طرز تهیه شوید پلو باقالی پلو با شوید خشک

طرز تهیه شوید پلو با شوید خشک

برای تهیه شوید پلو با شوید خشک ابتدا باید برنج را بشویید و سپس داخل آب بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید تا خیس بخورد. بعد از این که چند ساعت که از خیس شدن برنج گذشت، می توانید آب برنج خیس شده را جدا کنید و سپس داخل قابلمه آب جوش برنج را بریزید و بگذارید تا دو دقیقه برنج بجوشد و سپس شوید خشک را داخل برنج بریزید و خوب برنج و شوید را با هم ترکیب نمایید و بگذارید برنج نیم پز شود، که حدود 8 دقیقه طول می کشد، که برنج نیم پز شود. برای این که از نیم پز شدن برنج اطمینان یابید، می توانید برنج را لایه انگشت خود فشار دهید.

در مرحله بعد باید برنج را از روی حرارت بردارید و داخل آبکش بریزید تا آب برنج خارج شود. حدود 2 تا 3 دقیقه زمان نیاز است تا آب برنج داخل آبکش کشیده شود و سپس داخل قابلمه ای 3 قاشق روغن و ته دیگی ( سیب زمینی یا نان ) که برای این نوع غذا استفاده می کنید را می توانید ته قابلمه بگذارید. در مرحله بعد برنجی که آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و نصف لیوان آب و نصف لیوان روغن را روی برنج بریزید و زیر حرارت شعله را کم کنید تا برنج دم بکشد.

طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک

طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک برای تهیه باقالی پلو با شوید خشک، ابتدا باید برنج را بشویید و به مدت 3 ساعت در آب آن را خیس کنید. خیس کردن برنج باعث می شود، برنج ها ری بگیرند و درشت تر شوند، علاوه بر این خیس کردن برنج باعث می شود، مقدار برنج هم افزایش یابد و برای جلوگیری از ترک خوردن و شکستن برنج باید در هنگام خیساندن آن مقداری نمک هم به برنج اضافه کنید.

در مرحله بعد باید قابلمه ای بزرگی را پر از آب کنید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و مقداری نمک هم می توانید داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب بجوشد و سپس آب برنج خیس شده را باید بگیرید و داخل قابلمه آب جوش بریزید تا برنج بجوشد. اگر می خواهید باقالی های داخل برنج نرم شوند، می توانید همراه برنج باقالی ها هم اضافه کنید تا بجوشند در غیر این صورت می توانید، سه دقیقه بعد از پخت برنج باقالی ها را اضافه نمایید.

قبل از این که برنج را آبکش کنید می توانید یک استکان آب داخل قابلمه برنج بریزید، که این باعث می شود به برنج ها شوک وارد شود و قد دانه های برنج بلندتر شوند. سپس برنج را داخل آبکش بریزید و آن را آبکش کنید. در مرحله بعد باید کف قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی یا هر چیزی دیگری که می خواهید به عنوان ته دیگ استفاده کنید مانند بادمجان، کدو، نان و…. را باید ته قابلمه بچینید و سپس برنج آبکش شده را در طی دو مرحله داخل قابلمه بریزید. ابتدا مقداری برنج را بریزید و سپس شوید خشک شده را روی برنج ها بپاشید و سپس دوباره برنج ها را روی قابلمه بریزید و روی آن ها شوید بپاشید و سپس برنج را دم دهید و شعله را کم کنید.

طرز تهیه ماش پلو با شوید خشک

طرز تهیه ماش پلو با شوید خشک، شامل مراحل زیر می شوند:

  • حداقل دو ساعت قبل از پخت برنج باید آن را داخل مقداری آب گرم بریزید و دو قاشق چایخوری نمک هم در آب بریزید و برنج را خیس کنید و برای این که برنج خرد نشود از چنگ زدن و به هم زدن برنج جلوگیری کنید.
  • در مرحله دوم باید مقداری ماش را داخل قابلمه بریزید و سپس با کمی روغن آن را تفت دهید، این کار باعث می شود خامی ماش گرفته شود و سپس سه برابر مقدار ماش باید به آن آب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا ماش ها پخته شوند.
  • در مرحله سوم باید پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در روغن تفت دهید و هنگامی که رنگ پیاز طلایی شد، شوید را به پیازها اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و سپس زرد چوبه را اضافه کنید.
  • در مرحله بعد باید 4 برابر برنج داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید بجوشد و سپس برنج را داخل قابلمه بگذارید و هنگامی که برنج نیم پز شد آن را از روی شعله بردارید و داخل آبکش بریزید و سپس برنج، ماش پخته شده و شوید سرخ کرده را در قابلمه ای با هم ترکیب کنید و سپس برنج را دم دهید، هنگام دم کرن می توانید نصف استکان آب ماش را داخل قابلمه بریزید.

طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک و مرغ

طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک و مرغ طرز تهیه باقالی پلو با شوید خشک و مرغ به این صورت می باشد، که ابتدا باید پیاز را به صورت خلالی متوسط خرد کنید و داخل قابلمه ای با کمی روغن تفت دهید تا پیاز ها طلایی شوند، سپس سیر را رنده کنید و داخل قابلمه بریزید و به قدری سیر را تفت دهید، که عطر آن بیرون آید. در مرحله دوم باید تکه های مرغ را به قابلمه اضافه کنید و آن ها را به خوبی سرخ نمایید و هنگامی که مرغ ها سرخ شده اند، باید مقداری نمک، فلفل سیاه و 1 تا 2 لیوان آب هم به تکه های مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ ها به خوبی پخته شوند.

در مرحله بعد باید برنج را در آب و با مقداری نمک خیس کنید و سپس داخل قابلمه ای دیگر مقداری آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید و هنگامی که آب به جوش آمد باید آب برنج خیس شده را بگیرید و داخل قابلمه آب جوش بریزید تا نیم پز شود و سپس آن را آبکش کنید. در مرحله بعد باید باقالی ها را بگذارید تا کمی پخته و نرم شوند و سپس باقالی ها را آبکش نمایید و با برنج ترکیب کنید. سپس ته قابلمه مقداری روغن بریزید و برای ته دیگ هم می توانید از سیب زمینی و نان لواش استفاده نمایید.

در مرحله بعد ترکیب برنج و باقالی را باید در دو مرحله داخل برنج بریزید. در مرحله اول باید برنج و ترکیب باقالی را بریزید و سپس مقدار شوید خشک روی آن بپاشید و سپس باقی برنج و باقالی را بریزید و شوید را روی آن بپاشید و تکه های مرغ پخته شده را روی برنج و باقالی ترکیب شده بگذارید و آن را دم دهید.

طرز تهیه شوید پلو با شوید خشک و سیب زمینی

طرز تهیه شوید پلو با شوید خشک و سیب زمینی شامل مراحل زیر می شوند:

  • مرحله اول: در این مرحله باید گوشت قلقلی آماده شود، برای این منظور می توانید یک پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با کمی نمک، کمی ادویه و گوشت داخل کاسه بریزید و آن ها را ورز دهید و سپس به صورت قلقلی در آورید و نیم ساعت در یخچال آن ها را استراحت دهید.
  • مرحله دوم: در این مرحله باید سیب زمینی ها را پوست بگیرید و سپس به صورت مکعبی آن ها را خرد کنید و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ نمایید و سپس آن ها را خارج کنید و پیاز ها را نگینی خرد نمایید و داخل همین ماهیتابه سرخ کنید و در پایان به آن زرد چوبه هم اضافه نمایید.
  • مرحله سوم: پیاز سرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده را ترکیب و کنار بگذارید و سپس گوشت قلقلی را از یخچال بیرون آورید و با روغن داخل ماهیتابه سرخ کنید تا طلایی و پخته شود.
  • مرحله چهارم: در این مرحله باید داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید تا به جوش آید و سپس برنج که قبلا خیس شده را داخل قابلمه که آب آن به جوش آمده بریزید تا نیم پز شود و سپس آن را آبکش کنید‌ و بعد از این که برنج را آبکش کرده اید، باید داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و موادی که به عنوان ته دیگ می خواهید استفاده کنید را ته دیگ قرار دهید و سپس برنج را طی دو مرحله داخل قابلمه بریزید و در دو مرحله شوید خشک شده را روی برنج بپاشید و در پایان گوشت قلقلی و سیب زمینی های سرخ کرده را روی برنج بریزید و آن را دم دهید.

طرز تهیه شوید پلو با شوید خشک و تن ماهی

طرز تهیه شوید پلو با شوید خشک و تن ماهی برای تهیه شوید پلو با شوید خشک و تن ماهی، باید برنج را بشویید و داخل آب خیس کنید و یک قاشق چایخوری نمک هم به آن اضافه نمایید و مدت 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا برنج در آب خیس بخورد. در مرحله دوم کنسرو تن ماهی را داخل قابلمه ایی که تا نیمه پر از آب شده بجوشانید. سپس پوست پیاز را جدا کنید و به صورت نگینی آن را خرد نمایید و داخل ماهیتابه سرخ کنید تا پیاز طلایی شود، سپس درون ماهیتابه تن ماهی را بریزید‌ و آن را تفت دهید.

در ادامه باید شوید خشک را داخل آب خیس کنید و سپس آن را از صافی رد نمایید تا آب آن گرفته شود. در مرحله بعد باید داخل قابلمه ای آب بریزید و بگذارید تا بجوشد و سپس برنج خیس شده را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا نیم پز شود و هنگامی که برنج کمی مغز پخت شد آن را آبکش کنید. سپس داخل قابلمه کمی روغن بریزید و مواد مناسب ته دیگ هم ته قابلمه بگذارید برنج را طی دو مرحله داخل قابلمه بریزید و شوید خشک شده را روی آن بپاشید و سپس تن ماهی سرخ کرده و پیاز سرخ کرده را روی برنج بریزید و آن را دم دهید.‌

باقالی پلو با شوید تازه یا خشک

باقالی پلو با شوید تازه یا خشک تهیه می شود، که یکی از غذا هایی می باشد، که به وسیله سبزی شوید تهیه می گردد و شما می توانید با گوشت یا تن ماهی آن را بپزید و میل کنید. در مجالس و مهمانی ها می توانید از این غذای برای پذیرایی مهمانان خود استفاده کنید.

خواص شوید خشک با ماست

خواص شوید خشک با ماست شوید خشک با ماست خواص فراوانی دارد. به عنوان نمونه، شوید منبع غنی از ویتامین C، A، کلسیم، منگنز و آهن می باشد‌. سبزی شوید به مقدار مناسبی قند خون را کاهش می دهد و این با ترشح انسولین انجام می شود، به همین دلیل برای افراد دیابتی مفید است‌. کسانی که با هضم غذا مشکل دارند، باید این نوع سبزی خشک شده را مصرف کنند. شوید خاصیت قاعده آوری دارد، به همین دلیل خانم هایی که در دوران عادت ماهیانه خود مشکلی دارند، باید شوید پلو را در ماست و دیگر غذا های خود ریخته و مصرف کنند‌.

شوید به دلیل این که کلسیم دارد، باعث استحکام استخوان ها می شود و به سلامت دندان ها کمک می کند‌، برای تقویت سیستم ایمنی بدن شوید فوق العاده می باشد.

با شوید خشک چی درست کنم

با شوید خشک می توانید انواع غذا ها مانند پلو باقالی، پلو باقالی با مرغ، پلو باقالی با گوشت و پلو باقالی با تن ماهی را به راحتی تهیه کنید و با خوردن آن ها لذت ببرید.

پخت شوید خشک

پخت شوید خشک قبل از پخت شوید خشک، باید آن را در آب خیس کنید، که این باعث می شود، سبزی بافت نرمی پیدا کند و گرد و خاک های آن گرفته شود و برای پخت آن کافی است در هنگامی دم دادن برنج آن را روی برنج بریزید. البته باید دیگر مواد غذایی هم می توانید آن را تفت دهید و پلو و انواع غذا ها مانند سمبوسه و… را تهیه کنید.

شوید خشک در چه غذاهایی استفاده میشود

شوید خشک را می توانید بنا به سلیقه و ذائقه خود در تمام غذا هایی که دوست دارید، استفاده کنید. مانند پلو باقالی با شوید خشک کرده و… علاوه بر این، برای خوش طعم کردن ماست و دوغ هم می توانید از شوید خشک شده استفاده کنید.

شوید خشک کن

شوید خشک کن برای خشک کردن شوید می توانید، آن را در آفتاب بگذارید علاوه بر این، در دستگاه های خشک کن هم می توانید این نوع سبزی را همانند تمام سبزی ها خشک کنید. برای خشک کردن شوید ابتدا باید شوید های تازه تمیز و شسته شوند. برای نگهداری شوید خشک شده همانند دیگر سبزی های خشک شده باید آن را در ظرف درب بسته قرار دهید و در مکانی خنک و خشک آن را بگذارید. محل نگاهداری شوید خشک کرده باید به دور از نور خورشید باشد، چون نور خورشید می تواند باعث تغییر رنگ، طعم و بوی شوید خشک کرده شود.