برای کسانی که به دنبال بازسازی سس دلپذیر هزار جزیره در خانه هستند، دستور العمل های زیادی به صورت آنلاین و آفلاین وجود دارد که هر کدام دارای مواد و نسبت های متفاوتی هستند. دستور العمل های سنتی شامل تخم مرغ آب پز خرد شده و سس Worcestershire است.
بسیاری از دستور العمل ها همچنین شامل اسیدی مانند آب لیمو یا سرکه هستند و برخی از آنها به خردل یا سس تند نیاز دارند. دستور العمل های دقیق تر ممکن است شامل پیاز خرد شده، سیر، سبزی، فلفل، زیتون یا آجیل باشد.
برد مینیک، مالک مسافرخانه هزار جزیره گفت: «همه این چیزها نه هیچ کدام از آن چیزها را ندارد. “حداقل نسخه اصلی اینطور نیست.”
اما دستور اصلی چیست؟ بسته به اینکه از چه کسی سؤال شود، داستان متفاوت است.
دستور غذای اصلی را میتوان به اوایل دهه 1900 در جزیرههای Thousand در نیویورک جستجو کرد، جایی که چاشنی صورتی تند همنام خود را پیدا کرد.
در آنجا، در نزدیکی دریاچه انتاریو، بین ایالات متحده و کانادا، می توانید چهار داستان مختلف را برای لباس پوشیدن هزار جزیره بیابید، که سه مورد از آنها مربوط به زنی به نام می ایروین است.
این نظریه که به طور گسترده در منطقه هزار جزیره پذیرفته شده است، ادعا می کند که لباس پوشیدن با زنی به نام سوفیا لالوند آغاز شد. سوفیا، همسر جورج لالوند، کاپیتان ماهیگیری، برای او “شام ساحلی” آماده می کرد.
در یکی از این شام ها بود که سوفیا سس هزار جزیره را ساخت که در ابتدا به عنوان سس غوطه ور شدن با ماهی سرو می شد.
در نهایت، او دستور پخت خود را با خانواده برتراند، که در آن زمان صاحب هتل هرالد در کلیتون، نیویورک بودند، در میان گذاشت.
هتل هرالد، که اکنون مسافرخانه هزار جزیره نامیده می شود، در طول سال ها دست به دست شد. هنگامی که در سال 1972 خریداری شد، صاحب یک ورق کاغذ در یک گاوصندوق پیدا کرد که عنوان آن “سس سوفیا” بود.
این کاغذ که نامهای از لالوند به نگهبانش بود و حاوی دستور اولیه بود، اکنون متعلق به مینیک است که ادعا میکند خود، شریک زندگیاش و صاحب قبلی تنها کسانی هستند که آن را دیدهاند.
او گفت: «هیچ یک از سسهایی که در بازار وجود دارد، دستور اصلی سس هزار جزیره نیست.