دانشمندي با عسل طبیعی کوهرنگ توانست كاغذ نسوز توليد كند

عسل طبیعی کوهرنگ که همیشه به عنوان یک غذای خالص و طبیعی شناخته شده است را نمی توان از این پویایی مستثنی کرد. به همین دلیل است که کسانی که در تولید، استخراج، بسته‌بندی و بازاریابی آن مشارکت می‌کنند باید با مسئولیتی که مشارکت در این فرآیند به همراه دارد، مطابقت داشته باشند.

از این نظر، شرایط جدید بازار مستلزم اتخاذ سیستم‌های تولید کارآمدتر با کنترل‌های کیفی دقیق است. این رویه ها باید فعالیت هایی را که در تهیه ماده اولیه تا زمان فروش محصول انجام می شود، در نظر بگیرد. کاربرد صحیح آن تنها به اجرای برنامه های دولت بستگی ندارد، بلکه به مشارکت متعهدانه تولیدکنندگان، بسته بندی ها و بازاریابان بستگی دارد.

با آگاهی از این نگرانی، وزارت زراعت و انکشاف دهات (SADER)، از طریق هماهنگی عمومی دام (CGG) و خدمات ملی بهداشت، ایمنی و کیفیت محصولات کشاورزی (SENASICA) بر وظیفه به روز رسانی کتابچه راهنمای شیوه های خوب دام متمرکز شده است.

در تولید عسل (2018) به عنوان ابزاری ضروری برای کاهش خطرات آلودگی عسل در طی مراحل مختلف که شامل فاز تولید است، با هدف قطعی کمک به دسترسی مصرف‌کننده به محصول ایمن و باکیفیت باشد.

با توجه به برنامه ملی ایمنی و کیفیت عسل، اقدامات توصیه شده در این دستورالعمل به تولیدکنندگان این فرصت را می دهد تا نیازهای بازار ملی و بین المللی را برآورده کنند. همچنین امکان ثبت ملی تولیدکنندگان معتبر و واجد شرایط برای تجاری سازی وجود خواهد داشت.

شایان ذکر است که استفاده از این تکنیک ها مستلزم هزینه های اضافی برای تولید کننده بوده و مستلزم توجه بیشتر به کار آنها در زمینه است، با مسئولیتی که تولید مواد غذایی متضمن آن است، در ازای به دست آوردن محصولی با کیفیت و ایمنی مطلوب و مزیت غیر قابل محاسبه حفظ رقابت پذیری عسل در بازارهای محلی، ملی و بین المللی.