در حالی که بسیاری از مردم به استفاده از سیم ظرفشویی متری و اسکاچ ظرف غذا عادت دارند (آیا اسفنج های زرد را با نوک سبز می شناسید؟ بله آن ها) آنها کاملاً سالم و ایمن نیستند.
به عنوان مثال، آنها دائماً کثیف و مرطوب هستند و آنها را بستری برای رشد باکتری ها می کند و حتی نمی خواهید آنها را در آشپزخانه خود داشته باشید.
با توجه به AARP در مطالعه 14 اسفنج آشپزخانه از خانواده های مختلف، 362 نوع باکتری پیدا شد. و این بیشتر از چیزی است که در توالت پیدا می کنید.
از طرف دیگر استفاده از برس های ظرفشویی یک گزینه راحت تر و دوستدار محیط زیست برای شستن ظروف است. به راحتی می توان مواد غذایی را بعد از آن تمیز کرد و به سرعت خشک می شوند.
صابون لباسشویی شما آخرین قطعه ای است که باید هنگام بیرون رفتن برای شستن ظروف با دست به آن بپردازید. شما پوستی را می خواهید که برای پوست بی خطر باشد، روی باکتری ها و میکروب ها سنگین باشد و همچنین تمیز کردن را به خوبی انجام دهد. پس مطمئن شوید که مناسب برای خانه خود انتخاب کنید.
شما باید سینک و ظروف خود را برای تمیز کردن آماده کنید. این به افزایش سرعت هنگام شستشو کمک می کند. بنابراین برای شروع شما می خواهید. آب داغ سینک را روشن کنید، لوله فاضلاب را ببندید و آن را با آب پر کنید.
از آنجایی که سینک پر است، به سرعت ظروف را با دستمال کاغذی پاک کنید تا ذرات غذا از بین برود و آنها را در سینک قرار دهید تا در آب خیس شوند.
هنگامی که سینک پر از ظروف خیس شده را برای تمیز کردن دارید، می خواهید مواد شوینده شستشوی خود را در مخلوط قرار دهید تا شروع به کار روی گریس کند.
این جایی است که شما به طور فعال وارد شستشو می شوید (اگر از برس های ظرفشویی استفاده می کنید). بنابراین شما می خواهید سرعت خود را پیدا کنید و در حین تمیز کردن به آن پایبند باشید.
برای من زمزمه کردن یک آهنگ زیبا یا پخش موسیقی روی هدست کافی است تا من را به این ولگردی و ولگردی تمیز کند. بله، ممکن است مجبور شوم در چنین روزهایی حتی کابینت های آشپزخانه را تمیز کنم و بعد از آن میزها را پاک کنم.