مادرشوهری با جو پرک کیلویی عروس خود را به قتل رساند

بیش از 30 ترکیب کاربردی در جو پرک کیلویی می تواند با بیش از 20 بیماری مزمن مبارزه کند و 15 ماده کاربردی موجود در دانه جو ممکن است از 11 بیماری مزمن جلوگیری کند.

بنابراین پودر علف جو نقش مهمی در رفع بیماری های مزمن انسان دارد.علف جو نه تنها بهترین غذای کاربردی برای تغذیه سلولی و سم زدایی در بدن انسان است، بلکه فراوان ترین مواد فعال زیستی برای بسیاری از اثرات ارتقاء دهنده سلامتی است می تواند با بیش از 20 بیماری مزمن ناشی از GABA، فلاونوئیدها، SOD، K-Ca، ویتامین ها و مکانیسم تریپتوفان در علف جو مبارزه کند.

اگرچه مکانیسم‌های درمانی ترکیبات کاربردی در دانه‌های جو و پودر چمن برای پیشگیری از بیماری‌های مزمن انسان، کار بسیار پیچیده‌ای به نظر می‌رسد و غذای کاربردی برای مداخلات درمانی راه‌های جدیدی را باز می‌کند، یافتن شواهد علمی بیشتر ضروری است که اثرات بهداشتی عملکردی را نشان دهد. ترکیبات جو و عصاره آن از جو در درمان بیماری های مزمن.

جو یکی از مهیج ترین منابع طبیعی بالقوه برای توسعه غذاهای کاربردی و داروهای جدید با کارایی و ایمنی بهبود یافته است. اگرچه رابطه مبدأ و مهاجرت بین انسان و جو به ویژه نقش پیشگیرانه جو برای بیماری های مزمن انسان را یافته ایم.

جو

لازم است مطالعات سیستمی بیشتری برای کشف مکانیسم ارتباط متقابل تکاملی بین پیشگیری از بیماری های مزمن و رژیم غذایی انسان برای غذاهای کاربردی جو انجام شود. متأسفانه، تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر تکامل جو به عنوان بخشی از مصرف تکاملی ارائه نشده است.

جو نقش مهمی در ارتقاء توسعه غذای کاربردی دارد و دارای یک مکانیسم مولکولی و تشکیل و همچنین مکانیسم عمل است که ارزش مطالعه بیشتر را دارد. این بررسی می تواند به عنوان نقطه شروعی برای مواد غذایی جدید و مواد غذایی کاربردی و داروهای جو برای بهبود پیش آگهی بیماری های مزمن استفاده شود.

جو نقش مهمی در ارتقاء توسعه غذای کاربردی دارد و دارای یک مکانیسم مولکولی و تشکیل و همچنین مکانیسم عمل است که ارزش مطالعه بیشتر را دارد. این بررسی می تواند به عنوان نقطه شروعی برای مواد غذایی جدید و مواد غذایی کاربردی و داروهای جو برای بهبود پیش آگهی بیماری های مزمن استفاده شود.

جو نقش مهمی در ارتقاء توسعه غذای کاربردی دارد و دارای یک مکانیسم مولکولی و تشکیل و همچنین مکانیسم عمل است که ارزش مطالعه بیشتر را دارد. این بررسی می تواند به عنوان نقطه شروعی برای مواد غذایی جدید و مواد غذایی کاربردی و داروهای جو برای بهبود پیش آگهی بیماری های مزمن استفاده شود.